שמעתי רבות על
המקום של מרטין והחלטתי לטעום. כשהגעתי, נזכרתי שהמקום מוכר והיה לפני כן "קוריאט". יוסי מרטין, קונדיטור מוסמך ועתיר ניסיון, עבד אצל קוריאט
וכאשר האחרון עבר לויימר, המשיך את העסק. המקום בצפון נויקלן ( פניירשטראסה 29 ),
נחמד ומושך אליו קהל מרחבי ברלין. לדברי הבעלים, סוד הצלחתם הוא שימוש בחומרים טריים בלבד וללא מוצרים קפואים. טעמתי מספר עוגות, טריות וטעימות. הקפה שנלווה היה חזק וטוב. השרות עצמי ונראה שרוב הקהל לוקח העוגות אתו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה